Hoppa till sidans innehåll

Ridskolans Schema


*Bokas 

Du som elev:
Det är viktigt att du kommer i god tid till din lektion (minst 30 min till att ta hand om din häst). Hästen förtjänar respekt och omvårdnad om vi ska kunna ha dem som nöjesdjur. Vi ska aldrig stressa i deras närvaro då detta påverkar dem negativt. Personal ser till att alla hästar är avborstade inför första lektionen men ta för vana att alltid rykta din häst och kratsa hovarna innan du sadlar. Se till att du får med dig ALL utrustning till ridhuset. Om hästen ska ha speciella hjälptyglar står detta i pärmen, på lista i sadelkammaren samt på respektive box. Det är ditt ansvar att hästen är utrustad på rätt sätt. Du kan börja sadla och tränsa din häst 15 min innan ridlektionen börjar.
Du själv ska ha väst, hjälm och ridspö med dig till ridhuset - gäller alla elever! Justera gärna dina stigläders längd redan när du sadlar så går det snabbare vid uppsittning sen. Glöm bara inte att dra upp dem igen innan du går ut med hästen.

Efter lektionen kan det vara så att din häst ska in i stallet för att pausa, dricka, kissa och äta. Sadla av och tränsa av snabbt, borsta av, kratsa hovarna och häng in utrustningen. Kolla gärna så att eventuell vattenhink är full.

 

Uppdaterad: 03 MAJ 2020 11:59 Skribent: Katarina Blom

HUVUDSPONSOR

SPARBANKEN SKÅNE


TÄVLINGSSPONSORER
Djur & Natur

Ljungs handel


HINDERSPONSORER 
Sydtak & Bygg
Sparbanken Skåne
Thodenius Education
Ljungs Handel
RSA
Rörmäster i Skåne AB
Hylén & Kjellander VVS AB


STÖD SR NÄR DU HANDLAR

Gräsroten

Sponsorhuset

CITYGROSS

PANTAMERA


 

Postadress:
Staffanstorps RF - Ridsport
Travvägen 9
24538 Staffanstorp

Kontakt:
Tel: 046257424
E-post: ridskolan@staffansto...

Se all info