Gå till innehåll
Staffanstorps Ridsportförening
Staffanstorps Ridsportförening

Startar: 10/06 00:00

Slutar: 11/06 23:30

Fixarhelg

Denna helgen fokuserar vi på att laga sargen i ridhuset och färdigställa rampen!

Vill du hjälpa oss att fixa sargen i ridhuset och färdigställa vår nya handikappramp? Under vårens två fixardagar så hann vi inte med detta arbete och därför anordnar vi nu en fixarhelg där vi fokuserar på ridhuset samt att färdigställa handikapprampen intill ridhuset/paddocken. Vi kommer hyra in en grävmaskin då många skivor i sargen i ridhuset ska bytas ut till nya. Även om du känner att du inte har direkt kunskap av hantverk/grävning så kan du hjälpa till med att plocka bort bråte, hålla i när någon skruvar, köra till soptippen etc. Alla kan vi bidra med något!

Anmäl dig på lista i stallet eller till ridskolan@staffanstorpsridsportforening.se!

Startar: 10/06 00:00

Slutar: 11/06 23:30

Sponsorer