Gå till innehåll
Staffanstorps Ridsportförening
Staffanstorps Ridsportförening

Fixardagar vt 2023

BIld av <a href="https://pixabay.com/sv/users/skitterphoto-324082/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2254970">Rudy and Peter Skitterians</a> från <a href="https://pixabay.com/sv//?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2254970">Pixabay</a>

Staffanstorps Ridsportförening är en ideell idrottsförening som bildades 1968. SR:s anställda sköter främst stallskötsel och ridundervisning, för att vi ska kunna hålla allting i trim och det ska se trevligt ut krävs också ett stort ideellt engagemang. Vi hyr vår anläggning av Staffanstorps kommun. Enligt avtal står kommunen för yttre underhåll (utom staketen) och föreningen står för inre underhåll. Föreningen anordnar därför fixardagar vid två tillfällen per termin. Hit är samtliga medlemmar välkomna – ridskoleelever och deras föräldrar, hyresgäster och tävlingsekipage. Är vi många brukar det gå snabbt och det blir riktigt fint!

Anmäl dig till vilken av vårens två fixardagar du kan medverka:

o 5/3 kl 9-12
o 16/4 kl 9-12

o Utemiljö
o Stall
o Hantverksjobb
o Ridbanor
o Café & trivsel

Ta gärna med arbetshandskar samt passande verktyg för vilket område du väljer.

Efter att vi är klara fikar vi tillsammans!

Lämna in din anmälan till din ridlärare alternativt skicka ett mejl till ridskolan@staffanstorpsridsportforening.se - ange vilket datum, vilket område, vilken dag ert barn rider på ridskolan samt kontaktuppgifter (mejl, telefonnummer). Vi skickar ut arbetslista samt gruppindelning senast veckan innan respektive fixardag.

Publicerad: 2023-03-11

Senast uppdaterad: 2023-03-13

Författare: Pernilla Thornström

Sponsorer