Gå till innehåll
Staffanstorps Ridsportförening
Staffanstorps Ridsportförening

Kurs: Grönt Kort

Alla som tävlar, från inbjudningstävling och uppåt ska ha tagit Grönt kort, oavsett om man är häst- eller ponnyryttare, kusk eller voltigör. Grönt kort är ett bevis på att du har den breda grundkunskap som behövs inför en tävlingsstart. I maj erbjuder vi en kurs för att ta grönt kort!

Är du minst 13 år och vill lära dig mer om tävlingsregler och på sikt kanske tävla själv på riktiga tävlingar? Då har vi kursen för dig! Denna kurs är även lämplig för förälder till tävlande barn! Anmälan sker till ridskolan@staffanstorpsridsportforening.se

För att få reda på mer om kursen inklusive datum och vilka förkunskapskrav som finns - läs här Pdf, 205.1 kB.!

Tävlingsryttare på häst

Publicerad: 2023-05-10

Senast uppdaterad: 2023-05-10

Författare: Pauline Lange

Sponsorer