Gå till innehåll
Staffanstorps Ridsportförening
Staffanstorps Ridsportförening

Vi söker betesvaketer!

Snart är det dags för sommarlov för både människor och hästar och därför söker ridskolan nu BETESVAKTER till sommarbetet i Bara

Det handlar om att åka till sommarbetet i Bara och titta till våra hästar så att ingen verkar vara skadad eller må dåligt samt att fylla på deras vatten. Helst vill vi att du är 15 år, är du yngre vill vi att någon vuxen följer med.

Om något skulle vara fel så har personalen eller någon ur styrelsen bakjour dit du kan ringa.

Möte för betesvakter hålls den 10 juni kl 12:00. Då ses vi på SR, åker ut till betet i Bara och går igenom allt. Skriv upp dig på listan i stallet eller maila ridskolan@staffanstorpsridsportforening.se om du vill hjälpa till!

Hästar som galloperar

Publicerad: 2023-06-01

Senast uppdaterad: 2023-06-01

Författare: Pauline Lange

Sponsorer