Gå till innehåll
Staffanstorps Ridsportförening
Staffanstorps Ridsportförening

Följ med SR på Göteborg Horse Show 2024

Häng med SR till Göteborg Horseshow 2024!

Vill du följa med till Värdscupstävlingarna i dressyr och hoppning den 24-25 februari nästa år? Det finns dessutom en stor mässa, Eurohorse, där alla hästälskare kan shoppa loss! Som pricken över i:et får du hänga med klubbkompisar och ha en riktigt rolig helg i Göteborg!

Vi måste boka buss, hotell och biljetter redan nu. Det finns totalt 35–50 platser på bussen, hotellövernattning sker på Scandic Backadal i 4-bäddsrum. Det finns även möjlighet att ta sig dit själv men att köpa entrébiljett genom oss. Köper vi biljetter tillsammans brukar vi få lite rabatt. Ekonomin kommer vi att lösa på lite olika sätt där du som deltagare kan påverka hur mycket din kostnad blir till slut (ett tips är att hålla utkik efter inventering mm). Rf Sisu Skåne är med och sponsrar vissa delar.

Barn under 15 år åker i vuxens sällskap.

Mer info kommer inom kort. Välkommen att anmäla dig på lista i Stora Stallet.

Publicerad: 2023-08-27

Senast uppdaterad: 2023-08-23

Författare: Pauline Lange

Sponsorer