Gå till innehåll
Staffanstorps Ridsportförening

Temavecka!

Under sportlovet har vi som vanligt inga ordinarie ridlektioner. Istället är veckan fullspäckat med extraaktiviteter!

Måndag: Dagläger, Hoppigaloppi, Märkestagning och Clinic Banhoppning.

Tisdag: Dagläger, Studiebesök i Karupslund, Öppen bana - hoppning, Märkestagning F3 och dressyrträningar

Onsdag: Dagläger, Clinic Terränghoppning (i ridhuset!), Inomhusterräng, VITT kort-kurs, Dressyrclinic - Domaren Dömer.

Torsdag: Dagläger, "Att bli stallvärd", Hoppigaloppi (dag 2), Puts och studs, Miljöträning

Fredag: Dagläger, Dekorativ Hästvård, Tävlingsfix och banbygge, Snögubbehoppet (från bombana till 60 cm)

Lördag: Morgonmys med hästarna, Föräldrakurs, Skötarkurs, "Sadla, tränsa, rid!"

Söndag: Egen häst, Märkestagning, "Sadla, tränsa, rid (dag 2)"

Detaljerad info om alla aktiviteter samt priser hittar du här Pdf, 4.2 MB, öppnas i nytt fönster..

ANMÄLAN:
Anmälan är bindande, dvs du kan bara stryka dig om du blivit sjuk – målsman sjukanmäler, i annat fall förbinder du dig att betala
kursen om du skriver upp dig. Kolla med dina föräldrar först! Anmälan sker på listor på kontoret. Det går även bra att maila till
ridskolan@staffanstorpsridsportforening.se men observera att då finns risk att vi inte hinner skriva upp dig i tid.
Betalning av kurs sker via swish till 123 150 89 69, ANGE NAMN OCH VILKEN AKTIVITET DET GÄLLER!

Publicerad: 2024-02-12

Senast uppdaterad: 2024-02-12